Healthy Breakfast Quinoa and Broccoli Egg Muffins

Standaard

Dag bloggers,

Tijd om iets nieuws te koken. Ik heb nog geen tijd gehad, maar het eerst volgende recept dat ik uitprobeer, is dit!

Healthy Breakfast Quinoa and Broccoli Egg Muffins

far-healthy-breakfast-quinoa-broccoli-egg-muffins

Ingrediënten
2 kopjes broccoli
2 lenteuitjes
1/2 kopje peterselie
1 en 1/2 kopje eiwit
3 grote eieren
1 kop gekookte quinoa
1/2 theelepel zwarte peper
1/8 theelepel rode peper
1/2 theelepel zout
1 theelepel look
olijfolie
1/2 kopje cottage cheese
1/2 kopje mozarella

Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor op 175°C en vet een muffinblik (of muffivormpjes) in met olijfolie.
2. Meng in een grote kom de eiwitten met de eieren. Voeg daarna de cottage cheese, mozarella, zwarte peper, rode peper, look toe en mix deze ingrediënten goed door elkaar.
3. Voeg de quinoa, broccoli, peterselie, lenteuitjes erbij en mix.
4. Vul de muffinvormpjes of het muffinblik 3/4. Als je wil, kan je nog extra mozarella of cottage cheese overleggen.
5. Bak 20 minuten tot er een gouden korst verschijnt. Laat 10 minuten afkoelen. Smakelijk!

Laat me weten hoe ze smaken! Ik probeer ze binnenkort. Enjoy!

Recept via iFOODreal.com.

XOXO

Janne

 

Advertenties

Eén reactie »

  1. Pingback: Baking Sunday | Unforgettable Moments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s