Beauty tijdens het blokken

Standaard

Dag bloggers,

Vele studenten zitten nu in de blok- en examenperiode. Zoals jullie allemaal weten, is dat niet echt dé periode waarin iedereen zich bezighoudt met zijn/haar uiterlijk. Hier zijn vijf snelle tips om al die schoonheid toch niet te verwaarlozen!

#1. Een snel voetbad

Tijdens het blokken, kan je gemakkelijk een kom met warm water onder je bureau zetten. Je voeten krijgen een warm voetbad en tijdens je pauze geef je ze een speed-pedicure. Je kan je voeten scrubben, insmeren met een voedende crème of je nagels lakken. Kies maar! Je verliest er geen o-zo-waardevolle tijd mee!

Voetbad

#2. Kokosvet treatment

Geef toe, je komt niet veel buiten tijdens het studeren. Tijd dus voor een tijdrovende treatment. Je warmt wat kokosvet op in de microgolfoven of au bain marie en verdeelt het daarna over je haar. Let hierbij extra op de haaraanzet en de punten. Laat het een hele dag intrekken en neem ’s avonds een lekker warme douche. Hello shiny hair! PS: Kan ook met olijfolie.

kokos

#3. Masker

Neem een halve avocado, een eetlepel honing en wat citroendruppels en je hebt een perfect masker voor je huid. Al die stresspuistjes, donkere kringen en doffe huid maakt plaats voor een gezonde variant. Laat het masker 20 minuten intrekken en eet terwijl de rest van je avocado op. Nog gezond voor je lijn ook!

woman beauty

#4. Smeren, smeren, smeren

Je nagels kunnen er tijdens het blokken behoorlijk slecht uitzien! Zorg ervoor dat je ten alle tijden een potje nagelriemolie of nagelriemcrème op je bureau hebt staan. Gezonde nagels gegarandeerd!

nagelriemolie

#5. Water drinken

Last but not least, drink véél water. Water geeft je een gezonde huid, voldoende concentratie, hydratatie en is veel beter voor je dan al die gesuikerde dranken! Vind je water maar saai? Mix het met fruit! Snij wat schijfjes komkommer, citroen, perzik, wat frambozen en doe deze in het water voor een frisse smaak. Lekker én gezond!

herb-infused-water-jars

Meer informatie vind je op Louvintage.weebly.com
Met dank aan Ine Peeters voor de geweldige tip!

XOXO

Janne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s