Another Year has Ended …

Standaard

Dag bloggers,

Het is jammer, maar 2012 doet haar gordijnen dicht. Het is een spannend en leuk jaar geweest voor mij. Een aantal hoogtepunten:

1. Mijn eerste toneel bij Dionteater. Cht@troom was gewoonweg perfect! Wanneer daarna De Pineut nog volgde, kon mijn jaar niet meer stuk. Het derde en vierde stuk staan al op het programma voor 2013!
2. Mijn eerste stage als logopediste. Spannend, maar enorm leuk om te doen. Ik heb me rot geamuseerd met de kindjes en heb beseft dat dit mijn droomjob is.
3. Mijn derde jaar met Dylan. Weer een fantastisch jaar vol met leuke momenten. Turkije, Londen, toneel, kerstmis, samenwonen tijdens de zomervakantie … noem maar op. Het was perfect!

En dan nu het spannende gedeelte: Heb ik me aan mijn voornemens voor 2012 gehouden? Laten we ze eens bekijken.

#1. Werk maken van dingen die belangrijk zijn. –> Heb ik gedaan. Mijn kamer is af, ik ben aan het studeren en heb wat centjes gespaard!
#2. Handen op de grond kunnen houden met gestrekte benen. –> Lukt me nog net niet. (Eigenlijk helemaal niet)
#3. Begin elke dag met een lach, zelfs als het regent. –> Ongeveer gelukt, met uitzondering van de ‘verschot-in-de-rug-periode’.
#4. Spendeer meer tijd in de keuken, en niet alleen om af te wassen. –> Dit moet nog veel meer in 2013. Maar ik moet zeggen: ze vragen achter mijn citroencake!
#5. Lees Pride & Prejudice uit en minstens één ander boek. –> Pride & Prejudice nog steeds niet uitgelezen. Wel heel wat andere boeken, onder meer The Wedding (Nicholas Sparks) en Fifty shades of Grey (E.L. James).
#6. Kies voor gezond! –> Ben dit jaar 5 kilo afgevallen (maak daar maar 4,5 van. Die feestdagen toch.). Dat is dus zeker gelukt!
#7.  Blijven doen waar ik van houd. –> Heb geblogd, toneel gespeeld en tijd met Dylan doorgebracht. CHECK!
#8. Geef nu en dan eens een onverwacht cadeautje. –> Heb ik vooral in het begin van 2012 gedaan. Staat dus ook op m’n lijstje voor 2013.
#9. Breng wat meer tijd met familie door. –> Ongeveer gelukt, maar niet zoveel als gepland.
#10. Leer gitaar spelen. –> Ik heb één akkoord geleerd. Telt dat?

Al bij al heb ik het er goed vanaf gebracht heb dit jaar. Ik ben trots op mezelf.
Nog een klein weetje: wist je dat mijn blog dit jaar door maar liefst 48 landen gelezen is? België, Nederland en Amerika waren de grootste fans. Daarnaast nog Italië, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Brazilië en meer. Geweldig niet!

Happy Newyear!
See you in 2013!

XOXO

Janne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s