Turkije 2012

Standaard

Dag bloggers,

Turkije was, zoals gisteren al gezegd, fantastisch! ’s Morgens werden we gewekt door zonnestralen, geen wolkje aan de hemel te bespeuren. In een zomerkleedje aan het immense buffet met o.a. yoghurt, fruit, brood, tien verschillende soorten confituur/kaas/vlees, gebakken eitjes, pannenkoeken, havermout, croque monsieurs, noem maar op! Daarna rustig beslissen naar welk zwembad we zouden gaan. De Relax Pool, het grote zwembad of het strand? Meestal lagen we aan het grote zwembad. Zo konden we kijken naar – en deelnemen aan-  de Pool Game elke middag. Wij kozen er wijs voor om enkel te kijken.Daarnaast had je nog grote tuinen die de gebouwen en zwembaden met elkaar verbonden.

Wanneer de zon wat te hard begon te branden, was dat een teken voor het middageten. Weer een groot buffet, maar deze keer met slaatjes, groenten, soep, kip, frietjes, hamburgers, pizza, vis, spaghetti … elke dag ontdekte je weer iets nieuws. En dan natuurlijk, het dessertenbuffet! Drie lange tafels met zoetigheden, taartjes, cakejes, watermeloen en druiven. Helaas waren ze bij het maken van de zoetigheden – zoals bekend in Turkije – wat te kwistig met de honing en suiker. Zó zoet! Geef mij die watermeloen maar.

Als animatie had je natuurlijk het animatieteam dat tijdens de dag tal van activiteiten voorbereidde. Darts, watergymnastiek, petanken, de Pool Game, yoga, … Te veel om op te noemen. ’s Avonds kon je telkens naar een professionele show gaan kijken, gaande van dansshows tot missverkiezingen. Gewoonweg geweldig!

Dylan en ik hebben ons super geamuseerd! Kortom, Turkije was geweldig!

XOXO

Janne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s