07.05.2012

Standaard

Dag bloggers,

7 mei 2012.

07:00   Ik stond in de douche en hoorde plots de bel. Ik dacht: “Wie kan dat zijn? Zo vroeg!” Ik was nog niet half aangekleed of Olivia hing rond mijn nek. Gelukkige verjaardag Janne!

07:15   Drie dikke kussen en een t-shirt later zat ik aan tafel. Olivia had met mijn mama afgesproken ’s morgens langs te komen met koffiekoeken. Zomaar achter mijn rug. Natuurlijk was ik super verrast en begon mijn verjaardag al zeer geslaagd.

08:30   School. Na een helse klim op de trappen – dat ging niet zo fantastisch met mijn rug – , kon ik eindelijk gaan zitten. Mijn vriendinnen gaven me drie dikke kussen, maar mijn cadeau had ik reeds gekregen. Een prachtige doos vol met spulletjes! Nagellak, pennen, gezichtsmaskers, chokotoffs, een to-do memoblokje – they know me well –  en nog veel meer! Super gewoon! Verder kreeg ik van mijn mama een prachtige sjaal en oorbellen, een laptoptas, een french manicure-set, van mijn bomma een ketting met bijpassende oorbellen, mijn zus gaf me een bon van de Standaard Boekhandel (een mooi kookboek misschien?) en mijn broer gaf me een magazine.


12:30   Mijn rug gaf het op. Ik moest naar huis. Ik sliep een beetje, keek een film (The Curious Case of Benjamin Button, enorme aanrader) en rustte goed uit.

15:00   Dylan stond voor de deur met een prachtige witte orchidee. Om een quote van mijn bomma te gebruiken: “Geen verjaardag zonder bloemen!” Dat was echter niet het enige dat hij bij zich had. Er was nog een groot cadeau met cadeaupapier van – hou je vast – Maison du Monde. Dit is één van mijn favoriete winkels en natuurlijk dacht Dylan: Goed plan! Een prachtige – hoe moet ik het noemen – zit-doos-meubel? Kijk zelf maar. Hij past perfect in mijn kamer, creëert extra opslagruimte én geeft een twee zitplaats.


18:00   Nog een finishing touch aan de outfit en make-up om daarna lekker te gaan eten. Dylan haalde me op en we reden richting stad.

19:00   Fajita’s voor twee bij Axxes, een mexicaans salsa-restaurant naast Metropolis Antwerpen. De tickets voor onze film hadden we reeds afgehaald. Omdat het mijn verjaardag was, kreeg ik een gratis ticket.

19:45   “We bought a Zoo”. Matt Damon en Scarlett Johanssen in een echte aanrader voor iedereen die van romantische, grappige, feel-good familiefilms houdt. Een vader wilt met zijn twee kinderen opnieuw beginnen na de dood van hun moeder. Ze kopen een huis met een tuin. Een dierentuin beter gezegd! En mag ik even zeggen dat ik fan ben van Maggie Elizabeth Jones, de kleine Rosie.

22:30   Einde van een prachtige verjaardag. Mijn volgende moet wel enorm spectaculair zijn om hieraan te tippen! Deze dag was fantastisch! Slaapwel.

XOXO

Janne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s