@ Zuiderzinnen

Standaard

Dag bloggers,

Zoals de meeste onder jullie wel weten, was het zondag Zuiderzinnen. Dylan haalde donderdag zijn rijbewijs en wilde echt met de auto naar de stad gaan. Aangezien het autovrije zondag was, ging dat helaas niet. We vertrokken met de bus.
Dit jaar stond Zuiderzinnen in het thema van de debutanten. DeMorgen – de hoofdsponsor sinds enkele jaren – zorgde voor een volledig programma in hun krant én een artikel over een Nederlands debutante, Franka Treur. We hadden nog niets over haar gehoord, maar omdat de krant zo veelbelovend over haar sprak, besloten we een kijkje te gaan nemen op een van haar voorstellingen. Ze is een beginnende schrijfster. Ze is goed en ze is grappig! Als ik tijd heb, naast alle boeken die ik voor school moet lezen, neem ik een kijkje in haar boerenroman.

Naast Franka Treur zagen we ook nog Chris Lomme en Joost Houtman. Beide zeer goed maar heel verschillend qua stijl. Chris Lomme draagde liefdesgedichten voor. Niet van zichzelf, maar allemaal even ontroerend, sommige enorm grappig. Joost Houtman bracht zijn eigen poëzie, grappig als altijd, leuke woordspelingen en op tempo.

Dylan wou graag naar Oliver gaan kijken, een preview op de musical die binnenkort op de planken staat. Als je alle kinderen op dat podium ziet, komt de glimlach spontaan op je gezicht. Zoveel kinderen met gouden stembanden, die lachen en plezier maken. Als de musical even goed blijkt te zijn, zie je mij op de eerste rij!

XOXO

Janne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s